Siirry suoraan sisältöön

Viherkasvit hyvään kuntoon huoltopalveluillamme

Viherkasvit vaativat säännöllistä huolenpitoa näyttääkseen hyvältä. Oikeanlainen kastelu ja lannoitus, huollettu kasvualusta, lehtien puhdistus ja leikkaukset pitävät kasvit terveinä. Säännöllinen hoito auttaa pitämään myös kasvituholaiset kurissa. Hoidamme viherkasvinne ammattitaidolla ja voitte valita joko jatkuvan huollon tai kausittaisen perushuollon, tarpeenne mukaan.

Viherkasvit ympäri vuoden hoidossamme – jatkuva huolto

Jatkuva huolto on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun viherkasveja on useita, huoltaminen vie paljon aikaa tärkeämmiltä työtehtäviltä tai sopivaa huoltajaa ei löydy. Jatkuva huolto on ympärivuotista, eli voitte jättää yrityksenne viherkasvien hoitamisen kokonaan meidän vastuullemme. Teidän tarvitsee vain nauttia viherkasvien tuomasta viihtyisyydestä!

Uusille asiakkaille teemme aina ilmaisen tutustumiskäynnin ennen tarjousta. Huoltosopimus hinnoitellaan yleensä kuukausiveloituksella.

Viherkasvit kuntoon yksittäisellä huoltokerralla – perushuolto

Perushuolto on hyvä ratkaisu, mikäli viherkasveillanne on oma kastelija, mutta haluatte jättää enemmän aikaa tai osaamista vaativat huoltotoimenpiteet ammattilaiselle. Esimerkiksi lehtipintojen puhdistus, kuivien kasvinosien poisto, kasvualustan uusiminen, mahdolliset ruukunvaihdot ja oikea-aikaiset leikkaukset saattavat arjen kiireessä jäädä tekemättä. Kaikki kasvien hyvinvointia tukevat toimenpiteet sujuvat meiltä asiantuntevasti ja autamme teitä pitämään kasvit hyväkuntoisina pitkään. Perushuolto on hyvä tehdä säännöllisesti 1-2 kertaa vuodessa.

Perushuoltoon sisältyy ilmainen tutustumiskäynti ennen tarjousta, joka sisältää arvion tarvittavista toimenpiteistä, käytettävästä ajasta ja muista kustannuksista. Perushuolto hinnoitellaan yleensä tuntiveloituksella.

Autamme viherkasvejanne voimaan hyvin!

Haluatteko nauttia viherkasveista ilman huolta kastelusta? Kaipaavatko viherkasvinne perusteellista huoltoa tai ruukunvaihtoa?