Siirry suoraan sisältöön

Yrityksen tarina

Puutarhuri Sirkka Uusitalo perusti yrityksen vuonna 1992, josta alkaen toiminta on painottunut erityisesti viherkasveihin. Palvelut suuntautuvat ensisijaisesti yrityksille ja organisaatioille, mutta autamme mielellämme myös kotitalouksia. Yrityksen nimi SUN Viherkasvipalvelu kuvastaa samanaikaisesti auringon lämpöä ja henkilökohtaista palvelua, korostaen viherkasviasiantuntijuutta.

Suurimman osan ajasta Sirkka on toiminut yksin, mutta yrityksessä on työskennellyt kymmeniä kesätyöntekijöitä, sijaisia ja harjoittelijoita vuosien varrella. Koko perhe ja moni sukulaisista on osallistunut yrityksen toimintaan ja vuonna 2022 yrityksessä aloitettiin uusi kasvun vaihe, kun Sirkan tytär Janette Uusitalo lähti täysipäiväisesti mukaan.

Haluamme kehittää ja kasvattaa yritystä, jotta asiakkaat saavat laadukasta palvelua ja monipuolista apua viherkasviensa hyvinvoinnista huolehtimiseen. Tavoitteenamme on pitää toimintaa vakaalla pohjalla ja saada tulevaisuudessa lisää työkavereita. Haluamme tarjota työpaikan, jossa on hyvä olla. Teemme töitä ahkerasti, mutta emme kiireellä. Asiakkaiden toiveet ja viherkasvien hyvinvoinnin kannalta parhaat valinnat ohjaavat toimintaamme. Haluamme tuoda iloa viherkasveilla!

Tule osaksi tulevaisuuttamme!

Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä tai sinulla on mielessä jokin muu yhteistyöehdotus, kerro ajatuksistasi rohkeasti ja jutellaan lisää.